What makes a good life?

„What makes a good life?” este cel mai lung studiu despre educatia adultilor care a durat 75 de ani si in care cercetatorii au vrut sa descopere ce anume ne mentine fericiti si sanatosi pe termen lung.

The good life is build with good relationships.

Robert Waldinger, psychiatrist

Daca te-ai intrebat pana acum ce ar trebui sa faci cu viata ta ca sa-ti fie bine, atunci cred ca acest studiu iti raspunde la intrebare: Investeste in relatii. Daca doresti sa te informezi despre acest studiu voi pune un link la final.

Inspirat de acest studiu am creat Atelierul de Networking Nonformal care este un program ce te va ajuta sa-ti faci prieteni si sa-ti reactivezi pofta de viata pentru a te bucura din plin de fiecare zi impreuna cu prietenii tai.

Acest atelier este potrivit persoanelor care vor sa se conecteze in mod real si profund cu alte persoane si care vor sa-si depaseasca frica de a vorbi cu oameni necunoscuti.

Atelierul cuprinde o sesiune de Clock Date in care vei cunoaste mai multe persoane intr-un timp scurt, o sesiune de exercitii practice de apropiere si conectare: visual contact, synchron, mirroring si o sesiune de provocari si lucru in echipa – Mission Impossible.

Ce ai de castigat din participarea la acest atelier de networking non-formal?

  • Vei cunoaste oameni noi si iti vei face prieteni.
  • Vei petrece 4 ore intr-un mod placut, distractiv.
  • Vei face o buna investitie in starea ta de bine pe termen lung.
  • Vei beneficia de oferte promotionale la urmatoarele training-uri.
  • Vei invata tehnici de apropiere si conectare interpersonala.

Atelierul va fi facilitat de Rotaru Radu, trainer cu experienta a peste 1000 de ore de practica, specializat in metode de educatie non-formala si absolvent de Psihologie. Pana acum a realizat training-uri internationale si schimburi de tineri cu participanti din diferite tari din Europa prin intermediul programului Erasmus+ si European Solidarity Corps.

Atelierul va dura 4 ore si avea loc in Cluj, in data de 14 decembrie, ora si locatia exacta se vor stabili in momentul in care se confirma minim 15 locuri din cele 30 disponibile. Exista un coffee break inclus. Costul de participare este 100 lei, insa pana pe 6 decembrie pretul promotional este de 62 lei.

Fara riscuri! Daca participi la acest atelier si nu te-ai distrat sau simtit bine alaturi de noi iti poti recupera investitia in proportie de 80% echivalent a 50 de lei.

Inscrie-te aici: https://forms.gle/edzL5BDiMJCvgnRt7

Participantii la acest atelier vor primi un discount de 25% pentru urmatorul training la care se vor inscrie si un discount de 50% la o sesiune de coaching de 30 de minute.

TEDx „What makes a good life?” (Click Aici)